Οι συνεχόμενες ατυχίες που έχουν “χτυπήσει” τη Γαλατάσαραϊ τη φετινή σεζόν δεν φαίνεται να… πτοούν τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Εργκίν Αταμάν να καλύψει τις απουσίες των Χένρι Ντόμερκαντ (τραυματίας) και Ντέιβιντ Χόκινς (ντοπαρισμένος).

Συνεχώς, όμως, βρίσκουν μπροστά τους απροσπέλαστα εμπόδια είτε οικονομικά, είτε… αγωνιστικά. Ο Μπλέικ Σιλμπ έριξε την πρώτη “χυλόπιτα” στη “Γαλατά”, με τον Αντρές Νοτσιόνι, εν συνεχεία, να απορρίπτεται λόγω του πολύ υψηλού μπάι άουτ που ζητούσε η Κάχα Λαμποράλ (800χιλ. ευρώ).

Εσχάτως, οι διοικούντες την “τσιμ μπομ” στράφηκαν στη λύση του Φερνάντο Σαν Εμετέριο, αλλά η απροθυμία του Εργκίν Αταμάν να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, έγραψαν τον επίλογο στην ιστορία, πριν καν αυτή ξεκινήσει.

Οι Τούρκοι δεν το βάζουν κάτω, πάντως, αφού συνεχίζουν το σαφάρι τους σε Ευρώπη και Αμερική για να βρουν τον παίκτη που θα τους ανεβάσει επίπεδο και θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.