Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει βάλει ψηλά τον πήχη της διάκρισης που φτάνει μέχρι και στο final-fourτης φετινής ευρωλίγκας. Η αντιπαλος του Παναθηναϊκού στο top-16 της διοργάνωσης μπορεί να είναι άπειρη σχετικά αλλά έχει πολύ υψηλούς στόχους κάτι που τόνισε και ο  πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βεντίστσεφ

«Σίγουρα, τα ονόματα των ομάδων που έχουμε στο δικό μας όμιλο δεν είναι τόσο εντυπωσιακά, όσο αυτά που είναι στον άλλον. Από την άλλη, όμως, στο TOP 16 δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Όλοι έχουν τη φιλοδοξία να προχωρήσουν στη διοργάνωση και γι’ αυτό μπορεί να εξαπατηθείς εάν πιστεύεις πως είναι ένας εύκολος όμιλος. Επίσης και πρώτος να τερματίσεις στον όμιλο είναι πολύ σίγουρο πως στα playoffs θα παίξεις κόντρα σε μία τοπ επιπέδου ομάδα», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «rsport.ru» ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίστσεφ και πρόσθεσε:

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να προκριθούμε και από την επόμενη φάση. Δεν το κρύβουμε πως το όνειρό μας είναι η συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Αλλά, πρώτα θα πρέπει να περάσουμε από τα playoffs και γι’ αυτό θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Όπως και να ‘χει πάντως, ακόμη και η συμμετοχή στα playoffs θα είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς».