Δεν τα κατάφερε η Ούνικς Καζάν απέναντι στην Βαλένθια κι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Eurocup. Η ρώσικη ομάδα κέρδισε τον αγώνα 71-68 αλλά δεν κάλυψε την διαφορά των 10 πόντων που ήθελε. Ο Ίαν Βουγιούκας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 ασσίστ και 10 κερδισμένα φάουλ. Ο έτερος Έλληνας, Κώστας Κϊμακόγλου σημείωσε 9 πόντους και πήρε 3 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής, επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό από τον τραυματισμό του.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους μέσα στο καλάθι, με τον Ίαν Βουγιούκα να είναι σε καλή μέρα. Ο Έλληνας σέντερ δεν είχε αντίπαλο στην ρακέτα τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 κερδισμένα φάουλ. Η Ούνικς αρκετές φορές πλησίασε την διαφορά των 10 πόντων, η Βαλένθια όμως με τον Ρίβας είχε συνεχώς τις απαντήσεις στα προβλήματα που τις έβαζε η αντίπαλη ομάδα. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ούνικς να προηγείται 35-31.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια με συνεχόμενα τρίποντα γύρισε το παιχνίδι και πέρασε μπροστά. Αρχικά, ο Ρίβας με τρίποντο ισοφάρισε σε 38-38 μετά από αρκετή ώρα. Ακόμα δύο εύστοχα σουτ από τα 6,75 απέναντι στην ζώνη της ρώσικης ομάδας έκαναν το 44-38 για τους φιλοξενούμενους. Το μομέντουμ” ευνοούσε την Βαλένθια, η οποία προηγήθηκε και με 8 πόντους (49-41) πέντε λεπτά πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, η Ούνικς όμως επέστρεψε κι έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη με έναν (54-53).

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως τέλειωσε το τρίτο, με ακόμα δύο τρίποντα της Βαλένθια. Κάπου εκεί το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ξανά μένοντας από λύσεις επιθετικά. Η ισπανική ομάδα ήταν καλύτερη συνολικά και στα δύο παιχνίδια και δίκαια πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Νικ Καλάθη.

Κορυφαίοι του αγώνα για τους νικητές ήταν οι Ρίβας (16π, 3ας) και Μαρτίνεθ (11π), ενώ για την Ούνικς Καζάν σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε σε ακόμα ένα παιχνίδι το Τσακ Έιντσον με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 1 κλέψιμο κι 9 κερδισμένα φάουλ σε 35 λεπτά συμμετοχής.