Αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Γαλλίας η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη εντός έδρας  από την Ναντέρ, η οποία επικράτησε με 83-76. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και κυνηγούσε στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έχασαν έτσι την ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Γουόρεν, ο οποίος είχε 26 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 27 λεπτά συμμετοχή, ενώ για τους ηττημένους σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Νομπέλ Μπουνγκού με 23 πόντους κι 7 ριμπάουντ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Παρί Λεβαλουά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά κερδίζοντας την Ρουέν εκτός έδρας 80-71. Οι φιλοξενούμενοι συνάντησαν δυσκολίες μόνο στο πρώτο ημίχρονο (39-42). Στην Παρί Λεβαλουά αρκούσε ένα καλό δεκάλεπτο για να τελειώσει το παιχνίδι (13-26 τρίτο δεκάλεπτο). Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να μειώνουν την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο.

Κορυφαίος του αγώνα ο Σον Μέι με 24 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής. Στους 8 του κυπέλλου η Παρί Λεβαλουά θα αντιμετωπίσει την Σορζ.