Χάρη σε ένα εξαιρετικό τελευταίο της δεκάλεπτο, η Ζαντάρ κατάφερε να καταβάλλει με 75-67 τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Η είδηση που μπορεί να είναι πιο σημαντική από αυτό το ματς, είναι η τρομερή εμφάνιση του 19χρονου Λόβρο Μαζάλιν, ο οποίος κόντρα στην ομάδα των Φώτη Κατσικάρη και Ίαν Βουγιούκα, έκανε μία σπουδαία επίδειξη των ικανοτήτων του και της προοπτικής που διαθέτει για το μέλλον.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα 30 του λεπτά, με τους Κροάτες να προηγούνται με «βραχεία κεφαλή» με το πέρας τους (51-50). Στην τελευταία περίοδο, αποδίδοντας σε υψηλά στάνταρ στο επιθετικό κομμάτι, κατάφεραν να σκοράρουν 24 πόντους και να φτάσουν με αυτό τον τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Μαζάλιν, σκόραρε 18 πόντους με 6/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 6/7 βολές, κερδίζοντας 10 ριμπάουντ και συνοδεύοντας αυτά τα νούμερα με δύο ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα μπλοκ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Για τη «Λόκο», ο Ίαν Βουγιούκας ξεχώρισε με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε σχεδόν 25.5 λεπτά, με τον Ματ Τζάνινγκ να έχει επίσης 12 πόντους.