Η Αρμάνι Μιλάνο, μετά και την αποχώρηση του Σέρτζιο Σκαριόλο συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του και αυτή τη φορά το όνομα φέρεται να είναι επικρατέστερο, είναι αυτό του Σιμόνε Πιανιτζιάνι! Ο Ιταλός τεχνικός, μετά την απογοητευτική χρονιά στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην γειτονική χώρα και να αναλάβει τον πάγκο της Αρμάνι, για ένα τριετές πλάνο όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Να σας θυμήσουμε, πως ο Πιανιτζιάνι είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και θα οδηγήσει την ομάδα στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Σλοβενία, τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ο Ντίνο Μενεγκίν, ήταν ο συνδετικός κρίκος για αυτή την πρόσληψη στην Εθνική ομάδα και αυτή τη φορά ο Πιανιτζιάνι, αν τελικά καθίσει στον πάγκο της Αρμάνι, θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να βρεθεί ο Μενεγκίν στον προεδρικό θώκο της ιταλικής ομάδας!

Άλλα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι αυτό του προπονητή του Ντούσαν Σάκοτα στην Βαρέζε, Φρανκ Βιτούτσι, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά (1ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βρίσκεται στα ημιτελικά με την Σιένα, 1-1 νίκες) και του Γιασμίν Ρέπεσα, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από τον πάγκο της Ουνικάχα Μάλαγα.