Την εκτίμηση πως η Νταρουσάφακα κατεβαίνει στον αυριανό (03/03) αγώνα με τον Παναθηναϊκό με σκοπό μονάχα τη νίκη εξέφρασε με δηλώσεις του ο Εντέρ Αρσλάν.

Η Νταρουσάφακα υποδέχεται το απόγευμα της Παρασκευή τον Παναθηναϊκό σε έναν κομβικό αγώνα για τη συνέχεια των δύο ομάδων που παλεύουν για διαφορετικούς στόχους η κάθε μία.

Ο Εντέρ Αρσλάν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας τονίζοντας ότι το όπλο της ομάδας του είναι η έδρα και θα πρέπει να παλέψει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο αντίπαλός μας αυτή την εβδομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Κατ’ αρχάς, έχουμε θέσει ως στόχο την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague. Έτσι, λοιπόν, το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό για την Νταρουσάφακα. Αν δεν νικήσουμε, τα πράγματα θα γίνουν πολύ-πολύ δύσκολα! Δεν έχουμε άλλη επιλογή, εκτός από τη νίκη. Έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό από πέρσι και χάσαμε όλα τα ματς με πολύ μικρές διαφορές. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παίζει πραγματικά σκληρά. Παίζουμε καλά στην έδρα μας φέτος και θέλουμε να κερδίσουμε»