Ο Κάρλος Αρόγιο δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά όπως φαίνεται έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Πορτορικάνος άσσος σε ισπανικά μέσα, έχει προτάσεις από Τουρκία, Κίνα, Γερμανία και ΝΒΑ ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλατασαράι, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Υπάρχει δυνατό ενδιαφέρον από την Κίνα και την Τουρκία, ενώ έχω και κάποιες επαφές με τη Γερμανία και το NBA. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω που θα πάω, αλλά εξετάζω την καλύτερη πρόταση που έχω».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Γαλατασαράι: «Αν και έχω κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με τη Γαλατασαράι, οι οπαδοί μου φέρθηκαν άψογα και ακόμη μου στέλνουν να επιστρέψω. Όμως, οι προτάσεις που έχω δεν είναι μόνο από τη Γαλατασαράι. Επίσης, δεν ξέρω αν θα ήταν καλή επιλογή να πάω εκεί, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της αστάθειας που επικρατεί στη χώρα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΝΒΑ: «Αν δεν παίξω στο NBA, τότε θα έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Αλλά, αν αγωνιστώ στις ΗΠΑ δεν θα με ενοχλήσει τόσο πολύ, γιατί τα παιδιά μου ξεκίνησαν σχολείο στο Μαϊάμι και θα είμαι κοντά τους. Εάν πάω στην Ευρώπη ή την Κίνα θα είμαι μακριά τους. Τις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσω».