Αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό (14/9) «τιτίβισμα» του Ντάριους Άνταμς, με το οποίο ουσιαστικά κατηγορεί τη διοίκηση της Μπασκόνια για μη πλήρη καταβολή των οφειλομένων χρημάτων προς τον ίδιο. Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα, φαίνεται πως βρίσκεται σε ανοικτή «κόντρα» με τους Βάσκους δημοσιογράφους, χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα» εναντίον τους, όταν οι τελευταίοι θέλησαν να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες των συμβολαίων που υπογράφει ο σύλλογος.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της περασμένης Ευρωλίγκα, πάντως, δεν φαίνεται πως είναι μόνος του, καθώς βρήκε… συμπαραστάτες στα πρόσωπα των Στεφάν Λάσμε και Έρικ ΜακΚόλουμ. Οι δύο αθλητές, που πριν από λίγο καιρό στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ευρώπης με την φανέλα της Γαλατάσαραϊ, βρήκαν τη δική τους ευκαιρία να κατηγορήσουν τη διοίκηση της δικής τους ομάδας, για χρέη προς τους ίδιους.

Τα παράπονα του Άνταμς, λοιπόν, έμελλε να φέρουν ένα «ντόμινο» εξελίξεων, με τον πρώην παίκτη των Απόλλωνα Πατρών και Πανιωνίου να απευθύνεται στον ίδιο, λέγοντας πως «δεν είσαι μόνος φίλε μου» και να αναγράφει το όνομα της «Τσιμ Μπομ Μπομ» σε σχετικό hashtag, για να ακολουθήσει ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, με το λακωνικό πλην ουσιαστικό «είναι αλήθεια».

Σύλλογοι υψηλού επιπέδου, επομένως, δείχνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε θέματα μισθοδοσίας και η ώρα των αποκαλύψεων δεν άρηγσε. Ο Άνταμς, απλώς έδωσε το έναυσμα…