Επώδυνη ήττα για τον Κεραυνό από την Κράσνιε Κρίλια με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 82-51. Η αναμέτρηση στο “Κώστας Παπαέλληνας” δεν πήγε καθόλου καλά για την κυπριακή ομάδα, αφού μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να επιβληθεί της ρωσικής αντιπάλου (22-17). Η βραδιά, όμως δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά και η Κράσνιε άνοιξε τη διαφορά στους 31 πόντους.     

Παραταύτα, καλή εμφάνιση είχαν οι Λόρενς Κίναρντ και Τζούλιαν Βον, οι οποίοι πέτυχαν 11 πόντους, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, και 10 πόντους, πέντε ριμπάουντ, και δύο ασίστ, αντίστοιχα. Ο Γιάννης Δεμερτζής, δεν βρέθηκε και στην καλύτερή του μέρα και είχε ένα ριμπάουντ.     

Αντίστοιχα, από την πλευρά της Κράσνιε Κρίλια οι παίκτες που ξεχώρισαν ήταν οι Νικίτα Μπαλάσοφ (16 πόντους, έξι ριμπαουντ, δύο ασίστ) και ο Ομάρ Τόμας (18 πόντοι, πέντε ριμπάουντ).

Τέλος, το ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της αγωνιστικής στο EuroChallenge,  ήταν ανάμεσα στη Βόννη και την Άντβερπ του όγδοου ομίλου, με τη δεύτερη να αναδεικνύεται νικήτρια στην παράταση, με το τελικό σκορ να είναι 82-78 (κ.α 69-69). Κορυφαίος για τη Βόννη ήταν ο Ρόμπερτ Βέιντεν με 19 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ ενώ αντίστοιχα από τη μεριά της Άντβερπ ξεχώρισε ο Μπράιαν Χόπκινς με 17 πόντους, ένα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.