Τέλος στο σερί των 11 συνεχόμενων νικών της Μπάμπεργκ έδωσε η Μπάγερν, κερδίζοντάς την πολύ εύκολα με 85-71. Οι γηπεδούχοι, με την ώθηση της έδρας (8000 θεατές), μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι 24-16. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν κουρασμένοι κι ανήμποροι να αντιδράσουν, δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα του αγώνα ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την Μπάγερν να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 41-25.

Έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος του αγώνα με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην 9η νίκη τους στα τελευταία 11 παιχνίδια. Η ομάδα του Πέσιτς κυνηγάει την Όλντενμπουργκ και την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με την χθεσινή της νίκη την έπιασε στην βαθμολογία έχοντας αμφότερες οι ομάδες από 16 βαθμούς αλλά η Όλντενμπουργκ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάμπεργκ είναι άνετη παρα την ήττα της στο ντέρμπι αφού είναι σίγουρη πρώτη στο πρωτάθλημα έχοντας μόλις 2 ήττες σε 23 παιχνίδια. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τρούτμαν (19π, 10ρ) και Ράις (17π, 6ας) ενώ για την ομάδα του Φλέμιγκ ξεχώρισαν οι Φορντ (17π), Άλεξ (11π) και Γουόλς (11π).