“Βαυαρός” και με τη βούλα είναι, πλέον, ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Αμερικανός φόργουορντ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Άρτλαντ καθώς είχε 14.7 πόντους στο Eurochallenge, ενώ στη Μπουντεσλίγκα σκόραρε 11.7.

Ο Τόμας βρέθηκε στο “στόχαστρο” του Ολυμπιακού (“Τόμας η πρώτη επιλογή”), αλλά η επιλογή των “ερυθρολεύκων” να εμπιστευτούν τον Στράτο Περπέρογλου, του έδωσε την ευκαιρία να μεταγραφεί στους Βαυαρούς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς, μιλώντας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής τόνισε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να αποκτήσουμε τον Μπράντον.

Γνωρίζει καλά το γερμανικό πρωτάθλημα (σ.σ.: έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μπραουνσβάιγκ και Γκέτιγκεν) και ερχόμενος σε μας φέρνει δύο πολύ βασικά χαρακτηριστικά: Ο Μπράντον έχει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και μπορεί να συνεισφέρει σε δύο θέσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αυτή η ποικιλία έρχεται να δώσει πολλά στην αποδοτικότητα της ομάδας“.