Η Αρμάνι Μιλάνο κινείται στην αγορά και δείχνει πως θα ενισχυθεί με την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη. Ο προπονητής της, Λούκα Μπάνκι, ψάχνει να βρει λύσεις για να ενισχύσει την ομάδα του, μετά και τον τραυματισμό του Κριστιάν Κανγκούρ, ο οποίος θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και τα ονόματα που ακούγονται είναι του Γκάνι Λαβάλ (φωτό) και του Ντ’ Ορ Φίσερ.

Ο πρώτος δεν πρόλαβε καλά-καλά να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρίγα, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τον σύλλογο της Λετονίας στο παιχνίδι εναντίων της Λιέτουβος Ρίτας, για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Τώρα κάνει προπονήσεις με τους Φιλαδέλφεια 76ers, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα βρει μια θέση στο μαγικό κόσμο του NBA, με την επιστροφή στο ιταλικό πρωτάθλημα (εκεί που πέρυσι εντυπωσίασε με τη Ρόμα) να μην φαντάζει απίθανη.

Ο δεύτερος πρώην παίκτης της ισπανικής Μπιλμπάο, έλαβε μέρος στην προετοιμασία των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να υπογράψει συμβόλαιο και παραμένει ελεύθερος. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ντόνετσκ και είχε 11 πόντους και 7.4 ριμπάουντ.