Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί και επίσημα παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά ο πρώην προπονητής του στην ΠαρτιζάνΝτούσκο Βουγιόσεβιτς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο νεαρός σέντερ άφησε την ομάδα του. Σε δηλώσεις του στον Σέρβικό τύπο βάλει ευθέως κατά του εκπροσώπου του αθλητή Μάρκο Γέλιτς, αλλά και κατά του ίδιου που βιάστηκε να αποχωρήσει:

«Οι παίκτες μου ήταν ήρωες φέτος συνεχίζοντας την προσπάθεια μέχρι τέλους παρά τα προβλήματα. Δυστυχώς υπήρξαν και κάποιοι που εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να ικανοποιήσουν προσωπικά συμφέροντα. Τέτοιος αποδείχτηκε ο Μάρκο Γέλιτς, ο μάνατζερ του Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα έκανε ένα ηθικό λάθος, γιατί άφησε με τρόπο που δεν της άρμοζε την ομάδα που του πρόσφερε τα πάντα, για μια μικρή οφειλή» για να συνεχίσει: 

«Νομίζω πως ο Νίκολα έκανε λάθος φεύγοντας για τον Ολυμπιακό. Αν έμενε στην Παρτιζάν, θα ήταν ο κορμός της ομάδας και θα βελτιωνόταν ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρσι, ενώ θα αυξανόταν πολύ περισσότερο η αξία του στην αγορά. Όμως κάποιοι τον έπεισαν να φύγει τώρα, με οποιοδήποτε κόστος»