Η Παρτίζαν αντιμετωπίζει ένα κάρο οικονομικά προβλήματα και κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί μέσω δημοσιευμάτων διάφοροι «σωτήρες». Μάλιστα, ένα δημοσίευμα είχε εμπλέξει με την σερβική ομάδα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά…

Κι αυτό γιατί ο Ντούσκο Βουγιούσεβιτς αποκάλυψε πως η «Gazprom» είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Παρτίζαν ώστε να αποκτήσει το 50% των μετοχών της εταιρίας! Ο προπονητής των «γκρομπάρι» αποκάλυψε το ενδιαφέρουν του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού, ερωτώμενος για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης.

Όπως είπε «υπάρχουν πιθανότητες ώστε η Gazprom να αγοράσει το 50% της Παρτίζαν και αυτό είναι θετικό. Έχουν ήδη το 50% του Ερυθρού Αστέρα στο ποδόσφαιρο και θα είναι καλό να εμπλακούν στην Παρτίζαν. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρονται και για τα δυο κλαμπ» τόνισε ο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία της Παρτίζαν από τη νέα Ευρωλίγκα: «Έχουμε μεγάλα προβλήματα. Δεν είναι καινούρια, αλλά παραμένουν προβλήματα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο φέτος σε σχέση με πέρσι. Σαν να ανεβάζουμε επίπεδο σε κάποιο video game!»