Την πρόσληψη του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε διά του προέδρου της, Φρεντερίκ Φορτέ, η Λιμόζ.

Η γαλλική ομάδα πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα άσχημη πορεία φέτος, όντας 11η στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά από 16 αγωνιστικές (8-8 ρεκόρ) και τελευταία στο Group Ι του Last-32 του Eurocup (σ.σ. αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 3-7 στον όμιλο του Ολυμπιακού) , δίχως νίκη μετά από δύο αγώνες. Μάλιστα, η δεύτερη ήττα της, ήρθε την Τρίτη (12/1) από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Πλέον, μετά την απομάκρυνση του Φιλίπ Ερβέ, η Λιμόζ διαθέτει νέο προπονητή, ο οποίος ακούει στο όνομα Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τους “Λιμουζό” και θα αναλάβει να διορθώσει τα κακώς κείμενα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Λιμόζ, Φρεντερίκ Φορτέ, έσπευσε να καλωσορίσει τον νέο τεχνικό της ομάδας, μέσω πασίγνωστου ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλώς ήρθες, Ντούσκο. Φυσικά!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ισχυρός άνδρας των Γάλλων.