Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο Αμερικανός Μάικλ Ράιτ σε ηλικία μόλις 35 ετών, με τον αθλητή να αγνοείται από το περασμένο Σάββατο. Ο Ράιτ, βρέθηκε στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του στο Μπρούκλιν, κάτω από μια στοίβα από σακούλες σκουπιδιών.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατρών ο θάνατος του προήλθε από αιμορραγία, καθώς ένα δυνατό χτύπημα με αντικείμενο του προκάλεσε μια μεγάλη πληγή στο κεφάλι, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο για τον οποίο δολοφονήθηκε ο Ράιτ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Ο Ράιτ είχε γίνει ντραφτ από τους Νικς (No.39) στο ΝΒΑ το 2001, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ στις ΗΠΑ και έκανε καριέρα στο εξωτερικό και την Ευρώπη, ενώ αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες στην Τουρκία, με την τελευταία να είναι η Μπεσίκτας, παίρνοντας και την τουρκική υπηκοότητα και το όνομά του έγινε Αλί Καραντενίζ. Την φετινή χρονιά ξεκίνησε την σεζόν στη Γαλλία και την Σολέ, ωστόσο μετά από τρία παιχνίδια αποδεσμεύτηκε, μην έχοντας ικανοποιητική απόδοση. Τελευταίος σταθμός της καριέρας τού ήταν το Ιράν και η Πετροχίμι, όπου αγωνίστηκε μόλις για δυο παιχνίδια και αποδεσμεύτηκε.

tweet-thanatou-michael wright

wright-michael-amaxi