Με δυσκολία έφτασε στο «δύο στα δύο» η Λιμόζ για το γαλλικό πρωτάθλημα, περνώντας από την Νανσί με 100-94 επί της ομώνυμης ομάδας στην παράταση. Το εξαιρετικά παραγωγικό έξτρα πεντάλεπτο των παικτών του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, στο οποίο σημείωσαν 13 πόντους με τον Καμαρά και τον Γουντ να κάνουν τη διαφορά, απέτρεψε για τους ίδιους το «έμφραγμα».

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, έχασαν προβάδισμα οκτώ πόντων που είχαν στην πρώτη περίοδο κι έδειχνε να τους βάζει σε θέση οδηγού (14-22), με την Νανσί να αντεπιτίθεται και να δίνει αμφίρροπο χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Τη στιγμή που έδειχνε η Λιμόζ να γέρνει ξανά την «πλάστιγγα» υπέρ της, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Κλέμεν Πρέπελιτς, ο Τρασολίνι με σουτ στα 30″ πριν τη λήξη θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση, καθώς ο Πρέπελιτς αστόχησε σουτ τριών πόντων που θα έδινε την νίκη στην ομάδα του. Μπαίνοντας αποφασισμένοι στο επιπλέον πεντάλεπτο, όμως, οι «Λιμουζό» κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς γρήγορα, με τους Καμαρά και Γουντ να συμπαραστέκονται στον κορυφαίο Πρέπελιτς, που είχε 24 πόντους με 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Τόσους είχε και ο Θαντέους ΜακΦάντεν για την Νανσί αλλά δεν αρκούσαν, όπως και οι 21 πόντου με 9 ριμπάουντ του Μαρκ Τρασολίνι.

Η Μονακό αγχώθηκε μόνο για ένα δεκάλεπτο και πατώντας εν συνεχεία το «γκάζι» έφτασε άνετα στο 68-52 επί της Σαλόν/Σαονέ. Μετά το 14-14 της πρώτης περιόδου, οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να κυριαρχήσουν με ένα τρομερό δεύτερο δεκάλεπτο στις δύο πλευρές του παρκέ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 42-22. Όλα απλοποιήθηκαν εκείνη τη στιγμή και δε δυσκολεύτηκαν μέχρι το τέλος να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Ο Ντι Μποστ ήταν ξανά εξαιρετικός με 15 πόντους, ενώ μοναδικός «διψήφιος» για τη Σαλόν ήταν ο Μουσταφά Φαλ με 11 πόντους, κερδίζοντας και 4 ριμπάουντ.

Η 2η αγωνιστική της LNB:

Παρασκευή 30/9:

Αντιμπ – Τουλόν 75-74

Σάββατο 1/10:

Νανσί – Λιμόζ 94-100
Μονακό – Σαλόν/Σαονέ 68-52
Ναντέρ – Ορλεάνη 86-62
Λε Μαν – Ορτέζ 92-78
Ντιζόν – Λε Πορτέλ 95-78
Σολέ – Σαλόν/Ρεμς 72-80

Κυριακή 2/10:

Στρασμπούρ – Βιλερμπάν

Δευτέρα 3/10:

Γκραβελίν – Παρί Λεβαλουά