Η Στρασμπούργκ των πρώην παικτών του Ολυμπαικού Μάρντι Κόλινς και Ματ Χάουαρντ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Γαλλικού πρωταθλήματος με το διπλό που έκανε στην έδρα της Ορτέζ με 88-97 και με 2-0 νίκες. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Γκραβελίν με το εντυπωσιακό buzzer beater σουτ του Αλμπισί νίκησε την Λε Μαν με 75-74 και έστειλε την σειρά σε τρίτο αγώνα.

Πρωταγωνιστές της Στρασμπούργκ ήταν ο Λελούπ με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Μάρντι Κόλινς με 16 πόντους και 7 ασίστ ενώ ο Ματ Χάουαρντ είχε 6 πόντους και 3 ασίστ.  Από την πλευρά των ηττημένων ο Σμιθ με 24 πόντους και ο Τόμσον με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν οι μόνοι που προσπάθησαν να κερδίσει η ομάδα τους τον αγώνα.

Στην μεγάλη νίκη της Γκραβελίν ο Αλμπισί εκτός από το νικητήριο καλάθι σκόραρε 23 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Γκρέι με 17 πόντους και 2 ριμπάουντ. Ενώ ο ΜακΚί έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και προσπάθησε κυριολεκτικά μόνος του αφού σκόραρε 25 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.