Τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο θα φορά για την προσεχή διετία ο Άντζελο Γκίγκλι, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ιταλικός σύλλογος. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ είπε “αντίο” στη Βίρτους Μπολόνια, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις την περσινή σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα αφού είχε 10.1 πόντους και 6.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

“Ο Άντζελο (Γκίγκλι) είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα της ιταλικής σχολής. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο ρόλους, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά τη φροντ λάιν μας τη νέα χρονιά. Είμαι χαρούμενος που επέλεξε την Αρμάνι Μιλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του”, δήλωσε για τη μεταγραφή του 30χρονου παίκτη ο Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός τεχνικό δεν σταματά, όμως, εδώ αφού έχει εντοπίσει ακόμα έναν μεταγραφικό του στόχο, αυτή τη φορά για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής. Ο λόγος για τον Έι Τζέι Πράις, ο οποίος την περσινή χρονιά είχε 7.7 πόντους και 3.6 ασίστ με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο ΝΒΑ.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι για τους Ιταλούς, αλλά το γεγονός πως δεν… φείδονται χρημάτων τούς επιτρέπει να ελπίζουν.