Αυλαία έριξε η τρίτη αγωνιστική του Γερμανικού Πρωταθλήματος, με τις Μπάμπεργκ, Μπάγιερν Μονάχου και Ουλμ να κάνουν το 3/3 και να παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας έστησαν εντός έδρας «πάρτι» απέναντι στην Τούμπιγκεν και νίκησαν με 85-45, ενώ οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πέρασαν ένα ξεκούραστο μεσημέρι διαλύοντας εκτός έδρας την Γκέντιγκεν με 94-63.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι μπορεί να μην είχε στις τάξεις της τον Νίκο Ζήση, όμως έκανε ένα τέλειο ματς και από το πρώτο δεκάλεπτο (29-7) είχε τελειώσει την υπόθεση νίκη. Στο υπόλοιπο παιχνίδι οι γηπεδούχοι κάνανε συντήρηση δυνάμεων, ενώ οι παίκτες της Τούμπιγκεν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε κάνενα σημείο του ματς. Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Μίλερ με 10 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα και ο Χέκμαν με 9 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο μόνος που προσπάθησε ήταν ο Φίλμορ με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

 Οι Βαυαροί έκαναν ότι ήθελαν στην έδρα της Γκέντιγκεν από το πρώτο λεπτό και με την καταπληκτική τους απόδοση στην επίθεση πήραν μία πολύ εύκολη νίκη. Η διαφορά στο ημίχρονο ήταν στους 14 πόντους (32-46), όμως η εικόνα των παικτών του Σάλε δεν άφηνε περιθώριο αντίδρασης των γηπεδούχων. Κορυφαίοι για την ομάδα του Σέρβου κόουτς ήταν ο Κλέμπερ με 19 πόντους και 4 ασίστ και ο Ρέντινγκ που έκανε ένα εντυπωσιακό double double με 16 πόντους και 11 ασίστ. Από την πλευρά των γηπεδούχων αυτός που διακρίθηκε ήταν ο Έθερτον ο οποίος και αυτός έκανε double double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

Στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής η Ουλμ επικράτησε με 94-98 επί της Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας πετυχαίνοντας το απόλυτο στις νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος στο οποίο πήραν προβάδισμα 14 πόντων (44-58) βάζοντας τις βάσεις για το σπουδαίο διπλό. Στο δεύτερο μέρος η Άλμπα έκανε την αντεπίθεση της, αλλά αυτό δεν αρκούσε και η Ουλμ νίκησε μένοντας πρώτη μαζί με την Μπάγιερν και τη Μπάμπεργκ. Καλύτεροι των θριαμβευτών ήταν ο Γκούντερ με 19 πόντους και 6 ασίστ και ο Μόργκαν με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισε ο Μιλοσάβλιεβιτς με 21 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Γκέντιγκεν-Μπάγιερν Μονάχου 63-94

Άλμπα Βερολίνου-Ουλμ 94-98

Όλντεμπουργκ-Βέκτα 79-76

Μπάμπεργκ-Τούμπινγκεν 85-45