Για το νέο σταθμό στην μπασκετική του καριέρα μίλησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, τονίζοντας πως θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ισπανικού πρωταθλήματος, ACB, ο 26χρονος φόργουορντ της Βαλένθια είπε:

«Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω στο εξωτερικό. Είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά σίγουρα ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν, οπότε εγώ πρέπει να τους δείξω πως μπορώ να τα καταφέρω».

Αναφορικά με το τι μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο τόνισε: «Μπορώ να βοηθήσω αμυντικά και επιθετικά, να βγάλω ενέργεια στο παρκέ και γενικά μπορώ να κάνω ο, τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου». 

Τέλος σχετικά με τους στόχους της ομάδας δήλωσε: «Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες. Είμαστε ένα γκρουπ παικτών που δουλεύουν σκληρά, θέλουν να πετύχουν και έχουν στόχους για τη σεζόν. Δεν θα ήθελα να ορίσω κάποιον στόχο. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και όταν έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς, τότε θα πρέπει να φαινόμαστε έτοιμοι»