Το 3-0 έκανε η Βαρέζε του Ντούσαν Σάκοτα, η οποία νίκησε κι εκτός έδρας τη Βενέτσια με 93-79. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται ακόμα μία νίκη για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μιλάνο – Σιένα. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 3 πόντους με 1/3 τρίποντα  σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο μέρος κι η Βενέτσια έδειχνε ικανή να πάρει την πρώτη της νίκη στη σειρά, η Βαρέζε όμως, έχοντας σε πολύ καλή μέρα επιθετικά τους Μπανκς (23π) και Ντανστον (19π), ανέβασε την απόδοσή της και με κύριο όπλο την επίθεσή της έφτασε σε μία άνετη τελικά νίκη. Για τους γηπεδούχους, ο Γιανγκ ήταν εξαιρετικός με 29 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σιένα επικράτησε πολύ εύκολα της Αρμάνι Μιλάνο με 92-73, μειώνοντας έτσι τη σειρά σε 2-1 κι αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο Αντώνης Φώτσης είχε 7 πόντους σε 19 λεπτά αγώνα, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης σημείωσε ένα καλάθι σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα του Σκαριόλο μπήκε πολύ νωθρά στον αγώνα, έχασε νωρίς την επαφή της στο σκορ και παρά την προσπάθεια των Χέρστον (18π) και Τζεντίλε (17π) δεν κατάφερε να επιστρέψει και να διεκδικήσει τον αγώνα. Από τη Σιένα σε εξαιρετικό βράδυ ήταν οι Μπράουν (20π), Χάκετ (20π) και Ντέιβιντ Μος (26π), ενώ από τους φιλοξενούμενους καλός ήταν επίσης ο Μενσά-Μπονσού (10π, 5ρ).

Τα αποτελέσματα:
Βενέτσια – Βαρέζε 79-93
Σιένα – Μιλάνο 92-73

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Βαρέζε – Βενέτσια (3-0)
Μιλάνο – Σιένα (2-1)
Ρόμα – Ρετζιάνα (1-2)
Σάσαρι – Καντού (2-1)