Μετά την ανακοίνωση του Λούκα Μπάνκι η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί πλέον να αρχίσει να μιλάει κι επίσημα με παίκτες. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει στην ομάδα του τον Τράβις Ντίνερ, ο οποίος την περσινή χρονιά έκανε καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Σάσαρι και πλέον θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Μάλιστα, η ιταλική ομοσπονδία φρόντισε και του έβγαλε ιταλικό διαβατήριο, ώστε να την ενισχύσει στο Ευρωμπάσκετ, που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές ,ενώ πέρα από τον Ντίνερ αυτό που απασχολεί τον ιταλικό σύλλογο είναι η τριάδα Μελί, Τζεντίλε και Τζιακέτι. Αυτός που θεωρείται σίγουρος για την επόμενη χρονιά είναι ο Λάνκγφορντ, ενώ αντίθετα οι δύο Έλληνες, Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης αποχωρούν.

Το τελευταίο όνομα που γράφτηκε από τον ιταλικό Τύπο είναι αυτό του Αντρέ Σμιθ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση “4” και την περσινή χρονιά κατέκτησε το Eurochallenge με τη φανέλα της Κράσνε Κρίλια Σαμάρα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στον ιταλικό πρωτάθλημα με τη Καζέρτα (σεζόν 2011-12).