Μετά την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Αλεξάνδρος Βεζένκοφ πιθανότατα θα δωθεί δανεικός, ενώ εξετάζεται η περίπτωση του ΝΒΑερ Κέβιν Σεραφέν για τους «μπλαουγκράνα ».

Η Μπαρτσελόνα πιστεύει στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και δεν θέλει να τον χάσει από το ρόστερ της , όμως θεωρεί προτιμότερο να δωθεί δανεικός την επόμενη σεζόν προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και να επιστρέψει με παραστάσεις, που θα τον βοηθήσουν να καθιερωθεί στην ομάδα. Σε 22 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα είχε 2,7 πόντους και 1,2 ριμπάουντ , σε 8:53 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Κέβιν Σεραφέν είναι μια ενδιαφέρον περίπτωση που έχει προταθεί στον Γιώργο Μπαρτζώκα και εξετάζετε, καθώς ο Γάλλος σέντερ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στο Έλληνα προπονητή.Ο 26χρόνος σέντερ αγωνίστηκε για μια μια πενταετία με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς έχοντας κατά μέσο όρο 3.9π., 2.6ριμπ., 1ασ.