Την συντριβή γνώρισε η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο της PBL League Ρωσίας, απέναντι στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 87-69. Οι παίκτες του Ετόρε Μεσίνα (μετά την εντός έδρας ήττα 94-81, από την Μάλαγα στο Top-16  της Ευρωλίγκα) ήταν το “αφεντικό” της αναμέτρησης, δίχως να αφήσουν στους γηπεδούχους, κανένα περιθώριο να αντιδράσουν (48-33ημίχρονο). Ντέρμπι στα… “χαρτιά” λοιπόν με τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ να συνεχίζουν με πολύ καλή άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας εύκολα στην 10η τους νίκη σε 11 αγώνες. Για την ομάδα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αυτή ήταν η 4η ήττα και παραμένουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο κορυφαίος για την ομάδα του με 13 πόντους (2/5δίπ., 1/1τρίπ., 6/7β., 1ριμπ.,2ασ.), ενώ για τους νικητές ο Κρστιτς με 18 πόντους. Εκτός αποστολής ήταν ο Θοδώρης Παπαλουκάς για την ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε χθεσινό παιχνίδι για το ρωσικό πρωτάθλημα, η Ούνικς Καζάν υπέστη εντός έδρας ήττα απέναντι στη Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ, 80-79. Αυτή ήταν η 6η ήττα για την ομάδα του Βουγιούκα (2π.) και Καϊμακόγλου (16π.), υποχωρώντας στην 5η θέση.