Μπορεί ο Σάνι Μπετσίροβιτς να μην έχει τη λάμψη του πρόσφατος παρελθόντος, αλλά παραμένει ένας εξαιρετικός σκόρερ. Ο Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, μίλησε σε ιταλικά μέσα για το μέλλον του τονίζοντας πως η εύρεση μίας νέας ομάδας δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, αφού προέχει να ολοκληρώσει επιτυχώς την αποθεραπεία του.

Η περσινή πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Μπενετόν Τρεβίζο (11.3 πόντοι, 2.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ) έχει κάνει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον προσεγγίσουν, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

“Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις από Ισπανία, Βέλγιο και Γερμανία, αλλά τις απέρριψα όλες. Μετά την χειρουργική επέμβαση, το πλάνο μου ήταν να αρχίσω να προπονούμαι με την Τρεβίζο από σήμερα”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του “Sani boy” για να συνεχίσει λέγοντας:

“Οι ομάδες που μου έκαναν πρόταση ήθελαν να ενσωματωθώ στην προετοιμασία αμέσως. Αλλά το να βρω μία καινούργια ομάδα δεν βρίσκεται μέσα στις προτεραιότητές μου. Αισθάνομαι πολύ καλά και βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Θα αποφασίσω το μέλλον μου όταν δεχθώ την κατάλληλη προσφορά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το τέλος της Μπενετόν. Πραγματικά είχα κατά νου να παίξω μαζί τους για ακόμα μία σεζόν”.