Την εντός έδρας ήττα γνώρισε πριν από λίγο η Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη για την 29η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, από την στην βαθμολογία Βούρτζμπουργκ, με 64-60.

Άσχημο ξεκίνημα στην αναμέτρηση για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού, όπου από το 1ο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ με 9 πόντους (12-21). Έως το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τους φιλοξενούμενους να είναι εμφανώς καλύτεροι (23-32).

Στην επανάληψη, οι οδηγίες του Φλεβαράκη έπιασαν τόπο και η Μπραουνσβάιγκ μείωσε στο τέλος της 3ης περιόδου, για το 44-48. Στο 4ο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν και πάλι στο σκορ (52-60 στο 37′). Δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη οι γηπεδούχοι, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στο τέλος, μειώνοντας σε 60-62, με τους παίκτες της Βούρτζμπουργκ όμως να είναι ψύχραιμοι και να φτάνουν στην τελική επικράτηση, με 64-60 πλησιάζοντας κι άλλο στο στόχο τους για μία θέση στην 8δα

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντουέιν Άντερσον με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 16′ συμμετοχής, ενώ από τους παίκτες του Έλληνα τεχνικού ξεχώρισε ο Νικ Σνάιντερς με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 26′ συμμετοχής.

Η Μπραουνσβάιγκ παραμένει μία θέση πάνω από την ζώνη υποβιβασμού (13η), ισόβαθμη με την Μπρέμερχάφεν, την Μπαϊρότ και την Φρανκφούρτη, έχοντας μία παραπάνω νίκη από την προτελευταία Λούντβιγκσμπουργκ.