Η πρωταθλήτρια Γαλλίας Ναντέρ συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την νέα περίοδο, με τις υποχρεώσεις της να είναι αυξημένες, καθώς θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα. Ο προπονητής του συλλόγου, Πασκάλ Νοναντιέ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Αλί Τραορέ, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γάλλος σέντερ, είναι ελεύθερος για να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του, καθώς μετά το περσινό του πέρασμα από την Άλμπα Βερολίνου (10.4π., 4.9ρ. κατά μέσο όρο), δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 28χρονος έχει αγωνιστεί και πάλι κατά το παρελθόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Βιλερμπάν (2002-’03 και 2008-’10) και της Ροάν (2005-’06). Επίσης έχει περάσει από την Ρόμα, τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και την Άλμπα, με εμπειρίες στην Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ αντίστοιχα.

Τέλος στη Ναντέρ, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τράβις Λέσλι. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, δεν έπεισε με την παρουσία του και το προπονητικό τιμ έκρινε πως δεν είναι ο κατάλληλος παίκτης για τον γαλλικό σύλλογο.