Ο “τυφώνας” Ούνιξ χτήπησε την Λοκομοτίβ, η οποία έχασε το +9 του πρώτου αγώνα και έμεινε εκτός ημιτελικών, αφού η ομάδα του εκπληκτικού Κώστα Καϊμακόγλου επικράτησε με 79-58 μέσα στην έδρα της Κουμπάν και έκανε τη μεγάλη ανατροπή, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους “4” του Eurocup.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς πιο δυνατά και κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 17-14. Ωστόσο στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάνε στην αναύπαυλα έχοντας το προβάδισμα με σκορ 33-34. Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος της ομάδας του Ευγκένι Πασούτιν, καθώς οι τρομεροί Γουάιτ και Φίσερ έκαναν πάρτι στη ρακέτα της Λοκομοτίβ με αποτέλεσμα η Ούνιξ να πάρει μια διαφορά, την οποία όχι μόνο κράτησε, αλλά και διεύρυνε στο φινάλε, φτάνοντας στο +21, με το οποίο και τελείωσε το ματς (58-79). Με τον τρόπο αυτό και σε συνδυασμό με την νίκη της Λοκομοτίβ στο πρώτο ματς μόλις με εννέα πόντους, η ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου πήρε την πρόκριση για τους “4” του Eurocup.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 11 πόντους, μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και ολοκλήρωσε 2 κλεψίματα, αγωνιζόμενος για 35:50” βοηθώντας επίσης στην άμυνα, κάνοντας τη “βρώμικη” δουλειά. Ο Τζέιμς Γουάιτ είχε 29 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ντ ‘Ορ Φίσερ τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και επίσης 8 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ντιλέινι με 16π.