Η νωθρή παρουσία της Φενέρμπαχτσε στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα είχε απογοητεύσει άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας. Το υψηλό μπάτζετ, άλλωστε, προδιέθετε για πολύ καλύτερη παρουσία και όχι για οριακή πρόκριση στο Top 16. Οι διοικούντες τον σύλλογο, πάντως, δεν δείχνουν να… απογοητεύονται καθώς φρόντισαν να δώσουν στον Σιμόνε Πιανιτζιάνι δύο νέα όπλα. Ο λόγος για τους Ούρος Τρίπκοβιτς και Σέλντεν Ουίλιαμς, οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα της Φενέρ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σέρβος γκαρντ έρχεται για να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, ενώ ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη φροντ λάιν των Τούρκων.

“Ήρθαμε σε συμφωνία για τον Ουίλιαμς με μία ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα”, δήλωσε ο πρόεδρος της Σαλόν, Ντομινίκ Ζουιγιό, “φωτογραφίζοντας” με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Το θέμα, πάντως, είναι πως μετά από αυτή την εξέλιξη ένας “ψηλός” της Φενέρ μοιάζει να… περισσεύει. Μήπως η καμπάνα χτυπάει για τον Μάικ Μπατίστ, παρά τα όσα δήλωσε ο Κεμάλ Ντιντσέρ νωρίτερα; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ομάδες της Ευρωλίγκα καθώς απομένουν μόλις δύο ημέρες για να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους εν όψει Top 16.