Η παραμονή του Λούκα Μπογκντάνοβιτς ήταν το νούμερο ένα μέλημα της Καχασόλ, στον σχεδιασμό εν όψει της νέας περιόδου. Το συγκρότημα του Αΐτο Ρενέσες ήθελε να πορευτεί και την επόμενη αγωνιστική περίδο με τον Σέρβο φόργουορντ, αλλά όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, η παραμονή του δυσκολεύει αρκετά. Οι διοικούντες του ισπανικού συλλόγου, έλαβαν αρνητική απάντηση στην πρόταση που κατέθεσαν στον 28χρονο και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα αποτελέσει παρελθόν μετά από 2 χρόνια παρουσίας.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Λατάβιους Ουίλιαμς, ο οποίος δεν έδειξε ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε και το μέλλον του στην ισπανική ομάδα κρίνεται επισφαλές. Ο 22χρονος σέντερ υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο συμβόλαιο 2 μηνών με την Μπάμπεργκ, όπου σε 7 παρουσίες του στην Ευρωλίγκα είχε 4.3 πόντους και 3.4 ριμπάουντ κ.μ.ο..

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Liga Endesa και την Καχασόλ, όπου ολοκλήρωσε την σεζόν με 10.9 πόντους, 6.4 ριμπάουντ κ.μ.ο. σε 14 αγώνες πρωταθλήματος και 11.5 πόντους, 8.5 ριμπάουντ κ.μ.ο., σε 2 αγώνες του Eurocup.