Η Τόφας του Ηλία Ζούρου, για 36 περίπου λεπτά, έδειχνε να μπορεί να καταφέρει άλλη μία υπέρβαση στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπως εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας, με αντίπαλο την Μπεσίκτας. Η Τουρκ Τέλεκομ, ωστόσο, είχε τις λύσεις στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις, προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από την Προύσα, χάρη στο τελικό 67-72.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο τέλος της πρώτης περιόδου, προηγήθηκαν με 24-17. Η Τουρκ Τέλεκομ, όμως, αντέδρασε άμεσα και ανέτρεψε την εις βάρος της διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ της, και το σκορ στο 35-39. Οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης, στη συνέχεια, αλλά η Τόφας αρνείτο να παραδοθεί, μην αφήνοντας ποτέ τη διαφορά να ξεφύγει και έχοντας τη δυνατότητα, ασφαλώς, να απειλήσει. Με το σκορ στο 63-65, τρία λεπτά πριν το φινάλε, ήρθε ένα σερί 0-5 για την Τουρκ Τέλεκομ, χάρη στο οποίο ουσιαστικά επιτεύχθηκε το θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι των νικητών, ήταν οι Έβρεν Μπούκερ και Μίλοβαν Ράκοβιτς, με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισαν οι Μπράιαν Κβάλε και Σαμέτ Γκεγίκ, με τον πρώτο να έχει 11 πόντους, και τον δεύτερο 9 πόντους και 12 ριμπάουντ.