ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπαίνουν και πάλι στην «αρένα» του Basketball Champions League, με τον «Δικέφαλό του Βορρά» να κοντράρεται με την Όλντενμπουργκ στη Θεσσαλονίκη (19:00), ενώ η «Βασίλισσα» έρχεται αντιμέτωπη με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι (21:00).

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου χρειάζεται μια νίκη στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο σύλλογος της Μακεδονίας πάει πάνοπλος σε αυτό το ματς, αφού όλοι παίκτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα παίξει με την Παρτιζάν χωρίς άγχος, αφού έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού και ψάχνει να κλείσει θετικά την παρουσία της στον όμιλο. Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Ντούσαν Σάκοτα και Κώστα Βασιλειάδη, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν για το Βελιγράδι και θα λείψουν για τις επόμενες 20 ημέρες. Να πούμε πως με νίκη η «Ένωση» θα αποκτήσει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου.