Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κούμπαν, Αντρέι Βέντισεφ, αναγνώρισε την προσφορά των Μπράουν και Χέντριξ (φώτο) στη φετινή εντυπωσιακή πορεία της ρώσικης ομάδας στην Ευρώπη και τη VTB λίγκα και δήλωσε πως θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους και για την επόμενη σεζόν όσο νωρίτερα γίνεται.

Άλλωστε πρόκειται για δύο παίκτες κλειδιά, που άλλαξαν όλη την εικόνα της Λοκομοτίβ και την οδήγησαν στην κατάκτηση του Eurocup και την έξοδο στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Πασούτιν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους δύο αθλητές για την επόμενη χρονιά, αμφότερες όμως οι περιπτώσεις είναι δύσκολες και χρειάζεται υπομονή.

“Ο Μπράουν ήρθε στη Ρωσία από το ΝΒΑ. Οι ομάδες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ενδιαφέρονται γι αυτόν, ενώ κι ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο ΝΒΑ. Δεν νομίζω ότι θα φτάσει εύκολα σε μία απόφαση, αλλά κι εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε για πολύ καιρό, καθώς την επόμενη χρονιά θα αγωνιζόμαστε στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να ετοιμάσουμε το ρόστερ μας.

Αν δεν συμφωνήσουμε με τον Ντέρικ, που είναι ένας σπουδαίος παίκτης, τότε θα κοιτάξουμε για έναν άλλο παίκτη στη θέση του. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και με τον Χέντριξ. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά ο παίκτης ανήκει στην Αρμάνι Μιλάνο. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση κι αν είμαστε ικανοποιημένοι, τότε θα τον κρατήσουμε στην ομάδα μας και για την επόμενη σεζόν” δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Λοκομοτίβ.