Ο Γιάσμιν Ρέπεσα δήλωσε ότι δεν θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ, το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση, που η Ουνικάχα Μάλαγα αποφασίσει να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του. Μάλιστα, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας δεν δίστασε να μιλήσει και για τον πιθανό αντικαταστάτη του, Νέβεν Σπάχια, τονίζοντας πως τον θεωρεί πολύ καλό προπονητή κι έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του.

“Η Μάλαγα έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό μου, δύο ημέρες, αφότου τελειώσει και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του συλλόγου, επομένως όλα εξαρτώνται από αυτό. Είμαι ένας επαγγελματίας και θα πρέπει να ακολουθήσω τους κανόνες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα παίρνω την ευθύνη του προγράμματος προετοιμασίας της Εθνικής Κροατίας. Είμαι όμως σίγουρος ότι σε περίπτωση, που ο Ρέπεσα δεν είναι προπονητής της, τότε κάποιος καλύτερος θα είναι.  

Ο Σπάχια είναι ικανός κι έτοιμος να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Έδειξε ότι είναι σπουδαίο άτομο. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικός προπονητής κι έχω εξαιρετική σχέση μαζί του. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο και καταλαβαίνει απόλυτα την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί με μένα και την ομάδα” ανέφερε ο Γιάσμιν Ρέπεσα, ο οποίος οδήγησε την Εθνική Κροατίας με επιτυχία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.