Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να… απλώνει τα δίχτυα του ανά την Ευρώπη και να δημιουργεί “γαλανόλευκες” παροικίες. Ακόμα μία θα είναι αυτή της… Ρουμανίας καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα απέκτησε ακόμα έναν εκπρόσωπο από την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ψαρόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τίμπα Τιμισοάρα έχοντας ως στόχο να ανοίξει τα φτερά του και να πετύχει με τη φανέλα του συλλόγου της Ρουμανίας.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Περιστερίου πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού η πρόταση που του κατέθεσε η Τίμπα Τιμισοάρα ήταν εξαιρετική. Στη Ρουμανία, όμως, ο έμπειρος φόργουορντ θα… κονταροχτυπηθεί με τον Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος, ως γνωστόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ροβινάρι. Έτσι, αίφνης προκύπτει… “ελληνικός εμφύλιος“.

Την περσινή σεζόν, ο Ανδρέας Ψαρόπουλος είχε 3.2 πόντους και 1.2 ριμπάουντ με τα χρώματα των “πριγκίπων της δυτικής όχθης”, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Νήαρ Ηστ, Πιερικό Αρχέλαο, Καβάλα και Χαλκίδα.