Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, κατέκτησε την θέση στο γερμανικό πρωτάθλημα (21 νίκες και 13 ήττες) και αποκλείστηκε από την Μπάμπεργκ την Πέμπτη (06/06), στα ημιτελικά των πλέι οφ, με 3-2 νίκες. Ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο έχει ξεκινήσει για την Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, στον Αντόν Γκάβελ.

Το συμβόλαιο του Σλοβάκου, λήγει το φετινό καλοκαίρι και με τον μάνατζερ της Μπάμπεργκ, Βόλφγκανγκ Χάιντερ, στην οποία ανήκει, να δηλώνει πως έχει… κακό προαίσθημα για την παραμονή του παίκτη, στους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο πρώην παίκτης του Άρη (αγωνίστηκε το 2008-’09), είναι σίγουρο πως θα απασχολήσει πολλές ομάδες μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του, στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος (εναντίον της Όλντενμπουργκ).

Στην φετινή Ευρωλίγκα ο χαρισματικός κόμπο γκαρντ, είχε 13 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κ.μ.ο σε 10 αγώνες, ενώ στο πρωτάθλημα έως τώρα, έχει 14.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κ.μ.ο. Να σας θυμίσουμε, πως η Μπάγερν έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον σέντερ της Ουλμ (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Όλντενμπουργκ, με 3-2), Τζον Μπράιαντ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά σε πρωτάθλημα (16.1 π., 10 ριμπ., 1.5 ασ.) και Eurocup (14.6 π., 7.8 ριμπ., 1 ασ.).