Η Γκραν Κανάρια είναι μία από τις ομάδες που έχουν κινηθεί ιδιαίτερα «ζωηρά» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και ήδη οι καλές κινήσεις που έχει κάνει φαίνονται στα πρώτα φιλικά. Σε σημερινό φιλικό αγώνα που έγινε, «διέλυσε» με 93-69 την Μάλαγα η οποία ήταν απογοητευτική.

Οι παίκτες του κόουτς Κασμίρο ήταν καλύτεροι από την αρχή και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 39-32. Στο δεύτερο μέρος του ματς μόνο μία ομάδα εμφανίστηκε στο παρκέ και αυτή ήταν η Γκραν Κανάρια η οποία «εκτόξευσε» την διαφορά στο +20 (68-48) και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκη. Το τελικό σκορ ήταν 93-69 με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ετοιμότητας.

Καλύτεροι για τους νικητές ήταν ο Κούριτς με 15 πόντους (4/7τριπ.) και 2 ριμπάουντ και ο Σαλβίν με 14 πόντους (4/8τριπ.) και 3 ασίστ. Από την πλευρά της ξεκάθαρα ανέτοιμης Μάλαγα ξεχώρισε ο Σμιθ με 14 πόντους (4/6τριπ.) και 2 ασίστ. Να τονίσουμε ότι ο κόουτς Πλάθα είχε δύο προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια του ματς με τους Ντίεθ και Λαφαγιέτ.

Δείτε το φύλλο αγώνα και εικόνες από το φιλικού: