Για όλα τα θέματα, που απασχολούν το σύλλογο κι έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μίλησε ο πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα. Ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας αποκάλυψε ότι ο Αμαντέο Τεζιτόρι, ο οποίος τη φετινή χρονιά ήταν δανεικός στη Φορλί (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας), θα επιστρέψει στη Σάσαρι. Ο 18χρονος σέντερ, στην εξέλιξη του οποίου πιστεύουν αρκετά οι άνθρωποι της ομάδας γι αυτό και τον υπέγραψαν για αρκετά χρόνια το περασμένο καλοκαίρι, είχε φέτος 7,5 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το θέμα όμως, που καίει τον Ρομέο Σασέτι, είναι το τι θα κάνουν τα αδέρφια Ντίνερ, το μέλλον των οποίων, όπως είπε κι ο Στέφανο Σαρντάρα, είναι αβέβαιο ακόμα. Άλλωστε πρόκειται για δύο ταλαντούχους παίκτες, στους οποίους στηρίχθηκε η Σάσαρι για να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σίγουρα θα είναι μεγάλο πλήγμα αν αποχωρήσουν από την ομάδα.

Τέλος, όσον αφορά τους Γκόρντον και Μπετσίροβιτς (φώτο), οι οποίοι αποκτήθηκαν στο τέλος της χρονιάς για να βοηθήσουν στα πλέι οφς, ο ισχυρός άνδρας ανέφερε με νόημα για τον μεν πρώτο πως σκέφτεται το ΝΒΑ, ενώ έχει κι αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη, για τον δε δεύτερο πως είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να υπογράφει ένας παίκτης για δύο μήνες και εντελώς διαφορετικό για μία ολόκληρη σεζόν, αφήνοντας έτσι τα πάντα ανοικτά.