Οι άνθρωποι της Βαλένθια συνεχίζουν τον καλοκαιρινό προγραμματισμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και για την συμπλήρωση του ρόστερ τους, έχουν βγει στην αγορά αναζήτώντας συγκεκριμένα, έναν σμολ φόργουορντ. Μετά το… “ναυάγιο” στην περίπτωση του Αμερικανού παίκτη της Οστάνδης, Ματ Λοτζέσκι, όπου αποφάσισε να μείνει στην βελγική ομάδα, η διοίκηση της Βαλένθια, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, κοιτά την επιστροφή του Μικαέλ Ζελαμπάλ!

Να σας θυμίσουμε πως ο 30χρονος Γάλλος μετακόμισε στο μαγικό κόσμο του NBA και τους Μινεσότα Τίμπεργούλβς, τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ είχε αγωνιστεί σε μόλις 5 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Βαλένθια έχοντας 11 πόντους και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την προοπτική της επιστροφής του στην Ισπανία και την Βαλένθια, να μην τον αφήνει ασυγκίνητο. Ο ύψους 2μ01 φόργουορντ σε 36 αγώνες στο NBA είχε 5 πόντους (64.4% δίπ., 30.8% τρίπ., 87.5% β.), 2.8 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ κατά μέσο όρο.