Σε «μονόλογο» μετέτρεψε τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «συντρίβοντάς» τη με 95-73. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, ήταν απόλυτα κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κέρδισαν το «Gomelsky Cup» στον τελικό με την ισραηλινή ομάδα, δίνοντας ένα σαφές δείγμα της σπουδαίας δυναμικότητάς τους.

Αν η καλή μέρα φαίνεται… από το πρωί, τότε κάτι τέτοιο ισχύει για τους Μοσχοβίτες, οι οποίοι πήραν απόσταση σε διψήφιο νούμερο από το πρώτο πεντάλεπτο (17-7), ενώ πολύ γρήγορα αυτή η διαφορά θα έφτανε στο +20 (31-11 στο 9′). Το double score της πρώτης περιόδου, έδειξε πως το σύνολο του Ερέζ Εντελστάιν δεν είχε ιδιαίτερη τύχη στον αγώνα (36-18). Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε στη συνέχεια, όπου μπορεί οι φιλοξενούμενοι να παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, αλλά το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη ρωσική ομάδα να παραδίδει σκορ και θέαμα στο κοινό της και να φτάνει σε θρίαμβο.

Κορυφαίος των νικητών, ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 19 πόντους και τρεις ασίστ, ενώ 15 πόντους πρόσθεσε ο Βιτάλι Φριτζόν. Για τη Μακάμπι ξεχώρισε ο Κόλτον Άιβερσον με 12 πόντους, με τον Σέγκεϊ να έχει 11.

Δεκάλεπτα: 36-18, 52-39, 74-57, 95-73