Δεν άντεξε  να βλέπει άλλο το… κατάντημα της αγαπημένης του Αρμάνι Μιλάνο ο Σάντρο Γκάμπα κι άσκησε δριμεία κριτική στον προπονητή της, Σέρτζιο Σκαριόλο (φώτο), μετά την εντός έδρας ήττα από την Μοντεγκρανάρο. Μάλιστα, ο θρύλος του ιταλικού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα, που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα, αγωνιστικά και μη. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Αν εγώ ήμουν στον πάγκο της ομάδας θα είχα παραιτηθεί μετά από αυτό το παιχνίδι. Είναι κάτι που κάθε προπονητής πρέπει να κάνει στην καριέρα του σε αυτό το χρονικό σημείο και με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Πιστεύω ότι δεν το κάνει γιατί ξέρει ότι η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση.

Ένα πράγμα δεν θα έκανα πηγαίνοντας ως προπονητής μίας ομάδας στην συνέντευξη Τύπου, να πω πως δεν ξέρω γιατί χάσαμε. Οι άνθρωποι της ομάδας θα έπρεπε να με σκοτώσουν γι αυτή τη δήλωση. Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε και για τεχνικά θέματα, τότε μπορούμε να πούμε ότι δεν έχω δει χειρότερη αντιμετώπιση απέναντι σε άμυνα ζώνης”.