Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Κάχα Λαμποράλ απέναντι στην τελευταία Μανρέσα, επικρατώντας εύκολα εντός έδρας με 81-70. Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τις 22 σε 29 παιχνίδια, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αν κι αδιάφοροι το πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι, μένοντας κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα. Κορυφαίοι του αγώνα για τους νικητές ήταν οι Κοζέρ (21π), Σαν Εμετέριο (13π) και Πλέις (10π, 14ρ). Ξεχώρισαν για τους ηττημένους οι Χανγκα (18π, 8ρ) κι Αρκο (16π).

Η Μανρέσα ήταν πολύ εύστοχη από τα 6,75μ (4 τρίποντα) στα πρώτα λεπτά του αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα (12-10) στο σκορ. Η Κάχα Λαμποράλ όμως με τους Μίλκο Μπιέλιτσα (6π), Σαν Εμετέριο (4π) και Κοζέρ (6π) είχε τις απαντήσεις επιθετικά και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 8 πόντους (25-17).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Μανρέσα να μένει κοντά στο σκορ, χάρη στην απίστευτη ευστοχία της από το τρίποντο (5/7τρ). Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ξεκίνησε κι η δεύτερη περίοδος με τον Τρόι Ντεβρίς να μειώνει με τρίποντο σε 25-20. Όσο καλοί ήταν οι φιλοξενούμενοι από τα 6,75μ, τόσο άστοχοι ήταν στα σουτ εντός παιδιάς (2/14), με αποτέλεσμα η Κάχα Λαμποράλ να αυξάνει σταδιακά τη διαφορά (31-24). Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται 36-31, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Κοζέρ με 9 πόντους.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζαν Τάμπακ μπήκε αποφασισμένη και με ένα σερί 14-4 εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφια νούμερα (50-35). Η Μανρέσα, αν κι αδιάφορη, δεν είχε σκοπό να παρατήσει τον αγώνα και με ένα δικό της σερί μείωσε στους 5 πόντους (57-52) με το τρίτο τρίποντο του Άρκο Σάλβα (14π). Η Κάχα Λαμποράλ εξακολουθούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (60-52), χωρίς να μπορεί όμως να εξασφαλίσει ένα προβάδισμα ασφαλείας.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με ακόμα ένα σερί έστειλαν τη διαφορά στους 17 πόντους, η Μανρέσα δεν κατάφερε να επιστρέψει για ακόμα μία φορά, μένοντας από λύσεις επιθετικά κι έτσι πολύ φυσιολογικά ήρθε το τελικό 81-70.