Παρτιζάν και Μέγκα Βιζούρα θα βρεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου για το σέρβικο κύπελλο.  Η μεν Παρτιζάν απέκλεισε πολύ εύκολα την Σλόμποντα Ούζιτσε με 73-50 επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που την δίνουν φαβορί,η  δε Μέγκα Βιζούρα επιβλήθηκε πολύ δύσκολα της μαχητικής  Βρσάτς με 82-79.

Σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει κριτικής λόγω της μεγάλης διαφοράς στο σκορ, από την Παρτιζάν ξεχώρισαν οι Γκόρντον (11π, 8ρ) και Βέστερμαν (11π σε λιγότερο από 15 λεπτά) ενώ από τους ηττημένους καλό παιχνίδι έκανε ο Νεμάνια Αρναούτοβιτς με 11 πόντους.

Στον άλλο προημιτελικό το παιχνίδι ήταν δραματικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Μέγκα Βιζούρα μπήκε δυνατά και πήρε μία διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων στο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η Βρσατς κάνοντας ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο πέρασε μπροστά με 46-48. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Μέγκα Βιζούρα φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι όταν και πήρε μία διαφορά δώδεκα πόντων 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η Βρσατς όμως εκμεταλλευόμενη κάποια βιαστικά σουτ των αντιπάλων επέστρεψε και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η επιστροφή του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς με την φανέλα της Μέγκα Βιζούρα μετά από 7 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο σέρβος φόργουορντ, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, πέτυχε 5π (1τρ) ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ (το ένα καθοριστικό στο τέλος) σε 18 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μίσιτς (16π, 7ας), Μαριάνοβιτς (11π, 16ρ!) ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νεμάνια Ράντοβιτς με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ.