Η τουρκική ομάδα Ολίν Εντιρνέ (14η θέση, 8-22 ρεκόρ), στην οποία αγωνίστηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Χρήστος Ταπούτος, είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε μία πολύ μεγάλη συμφωνία, με έναν από τους σπουδαιότερους ομίλους στην γειτονική χώρα, ονόματι Ντογκούς. Ο συγκεκριμένος όμιλος, έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη και… μπροστάρης της στο αγωνιστικό κομμάτι, θα είναι ο γνώριμος μας από το πέρασμα του σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για όλες τις κινήσεις της ομάδας.

Ακούγεται, πως ένα τεράστιο ποσό (κοντά στα 20 εκ. ευρώ) θα είναι το μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη χρονιά, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις μεταγραφές της ομάδας αλλά και για τις σημαντικές αλλαγές που θα υπάρξουν στο σύλλογο. Ήδη ακούγονται δύο ονόματα για την μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού.

Για την θέση του προπονητή, ο σημερινός τεχνικός της Μπάνβιτ Ορχούν Ενέ, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με την ομάδα του (βρίσκεται στα ημιτελικά με την Ανατολού Εφές), αλλά και ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε, Κάγια Πεκέρ! Ο 32χρονος Τούρκος, είχε 5.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 26 παιχνίδια στο γειτονικό πρωτάθλημα.

Περιμένοντας τις εξελίξεις λοιπόν για την Ολίν Εντιρνέ, με το μόνο σίγουρο να είναι, πως αν πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία με τον όμιλο Ντογκούς, η ομάδα του Χρήστου Ταπούτου θα έχει μία καλύτερη χρονιά και δεν θα παλεύει για την αποφυγή του υποβισβασμού