Η Μπάμπεργκ επικράτησε πολύ εύκολα εκτός έδρας της Φοίνιξ Χάγκεν με 92-75, κάνοντας έτσι το 3-1 στη σειρά και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος. Εκεί, η ομάδα του Φλέμινγκ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ζευγάρι το οποίο θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του τελικού, αφού αμφότερες οι  ομάδες έχουν σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην πολύ πιο αδύναμη Φοίνιξ Χάγκεν. Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά ήταν στους 20 πόντους (34-11), κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της Μπάμπεργκ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένοι θα μπορούσαν να είναι, αφού κατάφεραν να πάρουν μία νίκη από την πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι για τη Μπάμπεργκ, η οποία είχε 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν οι Φορντ (23π), Γιάκομπσεν (17π) και Νάχμπαρ (16π), ενώ από τους ηττημένους ο Μπελ σημείωσε 21 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Στο άλλο παιχνίδι, η έβδομη Βόννη επικράτησε για δεύτερη φορά της δεύτερης Όλντενμπουργκ με 88-82 στην παράταση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και πλέον όλα θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, με την Όλντενμπουργκ να εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, αφού και καλύτερη ομάδα είναι και θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί για τρία δεκάλεπτα, έχοντας εγκλωβίσει με την εξαιρετική άμυνά τους την αντίπαλό τους, και μπήκαν στην τελευταία περίοδο με διαφορά 17 πόντων. Η Όλντενμπουργκ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με ένα επιμέρους σκορ 28-11 στο τέταρτο δεκάλεπτο λίγο έλλειψε να πετύχει μία επική ανατροπή. Στην παράταση όμως, η Βόννη ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και πιο ψύχραιμη, ενώ οι φιλοξενούμενοι τα είχαν δώσει όλα για να επιστρέψουν στον αγώνα, κι έτσι μοιραία ήρθε το τελικό 88-82.

Τα αποτελέσματα:
Βόννη – Όλντενμπουργκ 88-82
Φοίνιξ Χάγκεν – Μπάμπεργκ 75-92

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Μπάμπεργκ – Μπάγερν Μονάχου
Όλντενμπουργκ ή Βόννη – Ουλμ