Πατώντας “γκάζι” στο δεύτερο ημίχρονο, και δη από τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου κι εντεύθεν, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τα υπέρ της προγνωστικά, απέναντι στη Σαραγόσα, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Del Rey, χάρη στο τελικό 85-73. Το σκορ αυτό, ίσως αδικεί την προσπάθεια των ηττημένων, μιας και μέχρι το 25′ κατέβαλαν σπουδαία προσπάθεια, δυσκολεύοντας τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο.

Το ματς απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά όταν στις αρχές της τρίτης περιόδου, ο Λάντρι έκανε το 39-46. Με σερί 15-0, όμως, το οποίο “επισφραγίστηκε” από καλάθι του Γκουστάβο Αγιόν, οι “Μερένχες” απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Από εκείνο το σημείο και ύστερα, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα, στο να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ, ήταν αυτός που με τους 16 πόντους, τα 8 ριμπάουντ και τις 6 ασίστ του, οδήγησε τους συμπαίκτες του στην πρόκριση, επιβεβαιώνοντας και την εσχάτως εκπληκτική του κατάσταση. Άλλοι τέσσερις παίκτες της Ρεάλ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Κάρολ να έχει 13, τους Γιουλ και Ροντρίγκες από 11, ενώ ο Ρέγιες πρόσθεσε 10 πόντους. Η Σαραγόσα είχε κορυφαίο τον Νορέλ που σημείωσε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ Κάτιτς, Λάντρι και Γκάουλντινγκ σκόραραν από 12 πόντους.