Άλλη μία νίκη πρόσθεσε η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, για το ρωσικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στην Νίζνι, με 86-68.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο 23-17. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν ισορροπήσει την αναμέτρηση και να προηγούνται 37-40. Η αντίσταση της Νίζνι, κράτησε έως το τέλος της 3ης περιόδου, όπου βρέθηκε και πάλι μπροστά στο σκορ, με 61-60, πριν έρθει το σερί της Σπαρτάκ στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν και με ένα επιμέρους σκορ 26-7, πήραν εύκολα την νίκη, αφήνοντας τους γηπεδούχους να σκέφτονται την καλή τους εμφάνιση, μόνο για 30′.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους (3/5 δίπ., 5/6 β., 1 ριμπ.) σε μόλις 13′ συμμετοχής. Κορυφαίος για τους νικητές, ο Ντραγκίσεβιτς με 26 πόντους (12/14 δίπ), ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Γιακοβένκο με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Με αυτή την νίκη η Σπαρτάκ, παραμένει στην δεύτερη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, με 3 παραπάνω παιχνίδια από την τρίτη Χίμκι, ενώ η Νίζνι, βρίσκεται στην θέση με 4 νίκες και 9 ήττες.