Για την ταχύτητα των εξελίξεων, που τον έφεραν στον πάγκο της Μπούντουτσνοστ, μίλησε ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας προπονητής, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο έργο που έχει ήδη γίνει στην ομάδα από την Ποντγκόριτσα, ενώ τόνισε πως η βάση της θα είναι η άμυνα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής και σήμερα είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, με μεγάλη παράδοση. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Ζούρου στην επίσημη παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της Μπουντούτσνοστ. 

Δεν μπορώ να πω τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα, παρά μόνο για το τι θα γίνει από αύριο. Φυσικά, το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα, καθώς χρειάζεται και την επίθεση, αλλά η άμυνα είναι αυτή που σου δίνει τα αποτελέσματα στο τέλος. Η άμυνα δίνει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση και αυτά τα δύο στοιχεία σε βοηθούν να παίξεις καλή επίθεση. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω στην ομάδα είναι να παίζει καλή άμυνα, καθώς αν αυτή αποδίδει καλά, τότε μπορεί να βοηθήσει τη χαμηλή επίθεση».